مشخصات و آنالیز گلوکز

 

گلوکز :

شربت گلوکز محلولی قندی است که متشکل از چند قند اساسی به نام های دکستروز مالتوز و اولیگوساکارید بوده که از هیدرولیز آنزیمی یا اسیدی نشاسته تولید می گردد. از ویژگی های گلوکز می توان به تثبیت رطوبت ، بافت دهندگی، جلوگیری از کریستاله شدن شکر در محصولات شیرینی و شکلات و …. اشاره نمود.

موارد مصرف گلوکز:

از این ماده میتوان در صنایع شیرینی و شکلات ، صنایع داروسازی( شربت ها ) ، صنایع چرم ( انعطاف پذیری و فرم دهی ) استخراج روغن ، صنایع شیمیایی، عطرسازی ، صنایع تخمیری و … استفاده نمود.