کنترل کیفیت زرشک

 

شرکت آسیا صنعت ثمر دارای مجهزترین آزمایشگاههای کنترل کیفیت زرشک میباشد که براساس استانداردهای ملی ایران شامل کلیه ویژگیها و درجه بندی می باشد، انجام می گیرد. این واحد در راستای برآوردن نیاز عمومی به محصولی با کیفیت و مطابق با استانداردهای معتبر ملی و بین المللی، کلیه محصولات خود را پس از تایید واحد کنترل کیفیت، در محیطی کاملا بهداشتی و با استفاده از فناوری پیشرفته و بهره گیری از کارشناسان، متخصصین و کارکنان متعهد، تولید و بسته بندی می نماید.

در این سیستم برای ردیابی بهتر محصول تولیدی، به هر نمونه در ابتدای ورود کدی تعلق می گیرد که در نهایت بر روی محصول نهایی نیز درج می شود و بدینوسیله کلیه محصول مصرفی در هر مرحله از تولید، قابل ردیابی و کنترل می باشد. برروی هر کد پس از نمونه برداری، آزمونهای لازم صورت می گیرد. آزمونهای میکروبی نیز برای کنترل عدم آلودگی و اطمینان از سلامت محصول در کلیه مراحل بسته بندی انجام می‌پذیرد و نتایج کلیه آزمونهای انجام شده توسط واحد کنترل کیفیت مورد بررسی قرار گرفته، که نتایج این بررسی ها در انتخاب تامین کنندگان و ارتقاء سطح کیفی محصول نهایی و نهایتا تامین رضایت مشتریان نقش موثری دارد.

زرشک ایران بدلیل داشتن کیفیت منحصر بفرد نسبت به محصولات مشابه سایر کشورها، جایگاه خاصی در بازار صادراتی دارد ضمن اینکه کشت و تولید زرشک و برداشت آن در استان خراسان نیز بدلیل ساختار خاص آب و هوایی، سبب رونق بیشتر این صنعت گردیده است. فرایند بسته بندی شامل بسته بندی انواع زرشک می باشد. تولید زرشک، برداشت و پاکسازی آن عموما به شکل یکسانی انجام می شود ولی تفاوت در بسته بندی و کیفیت آن سبب تمایز محصولات می گردد. همین تمایز شرکت آسیا صنعت ثمر را بر آن داشته که بسته بندی محصول خود را در اشکال گوناگون چون بسته بندی وکیوم، خاتم، قوطی، جعبه ای، بسته بندی­های میلاد، ونوس و اطلس و در وزنهای مختلف به بازار عرضه کند.

 

کنترل کالای ورودی

کلیه اقلام و مواد اولیه موثر بر کیفیت (شامل محصول برداشت شده و مواد اولیه­ی بسته بندی) در بدو ورود توسط واحد کنترل کیفیت ، در محل ورود کنترل می گردند. پس از ورود مواد اولیه اعم از ورود انبوه و یا جزء ، به واحد کنترل کیفیت اطلاع داده شده و واحد کنترل کیفیت اقدام به نمونه گیری و کنترل مطابق با استانداردهای مربوطه می نماید و نتایج بدست آمده ثبت می گردد.

در بدو ورود آزمون های لازم جهت ارزیابی کیفیت انجام می پذیرد و سپس وارد مرحله بسته بندی به شرح ذیل می گردد:

 

  • سورتینگ : کارکنان بخش سورتینگ محصول ورودی را با دقت کامل سورت می کنند. که شامل جداسازی کلیه ذرات خارجی و بقایای بجای مانده پس از چیدن می باشد.

 

  • توزین: پس از سورت ، به بخش توزین انتقال می یابد در این قسمت کارکنان بخش توزین بر حسب میزان و نوع بسته بندی مورد نظر آن را با ترازوهای دقیق و کالیبره شده وزن میکنند.

 

  • درب بندی : پس از بخش توزین زرشک به بخش درب بندی منتقل می شود. درب بندی بسته بندی های قوطی شکل توسط کارکنان مربوطه با دقت کامل انجام گرفته و درب بندی بسته بندی های پاکتی توسط دستگاه دوخت صورت می گیرد.

 

  • وکیوم : دربعضی بسته بندیهای قوطی شکل ، قوطی ها بر روی کارت های مشخص ، گذاشته و بوسیله تلق وکیوم می شوند و بعد از این عمل قوطیهای وکیوم شده پس از کد گذاری جعبه گذاری و یا شیرینگ می شوند.

 

  • جت پرینتر ( کدزنی ) :بعد از بسته بندی اولیه بسته ها، توسط دستگاه جت پرینتر، مشخصات بسته شامل وزن محصول،‌ تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، کد محصول، سریال تولید و نوع محصول بر روی بسته ها چاپ می شود.

 

  • جعبه گذاری : بسته ها بعداز بخش جت پرینتر بسته بندی نهایی گشته و جعبه گذاری می شوند . نوع بسته و تعداد داخل بسته با توجه به نوع محصول انجام می شود.

 

 

  • شرینگ پک : در انتها بعضی از محصولات توسط دستگاه شرینگ پک بسته بندی می گردد . که بصورت بسته هایی با تعداد مشخص می باشد.

 

  • بازرسی و آزمون : ویژگی محصول در مراحل مختلف مورد پایش و اندازه گیری واقع می شود.

 

  • کنترل حین فرآیند :مسئول کنترل کیفیت هر دو ساعت یکبار از خط تولید بازدید بعمل آورده و عملکرد کارکنان در بخشهای مختلف را مورد بررسی و ارزیابی قرار می دهند و نتایج حاصله را در فرم مربوطه درج می کند و در صورت مشاهده عدم انطباق، اقدامات لازم صورت می گیرد.

 

  • کنترل محصول نهایی : پس از تولید و بسته بندی ، محصول مطابق استانداردهای ملی مرتبط با بسته بندی کنترل شده و نتایج توسط بازرس کنترل کیفیت در فرمهای مربوطه ثبت می گردد.

  • لازم به ذکر است در ابتدا خرید محصول اولیه صرفاً از تامین کنندگان ارزیابی شده و معتبر صورت می گیرد وسپس کلیه مراحل فوق انجام می گیرد.