نشاسته خوراکی

نشاسته فوق تصفیه

نشاسته فوق تصفیه از لحاظ ساختاری نشاسته یک ترکیب خوشه ای از پلیمرهای خطی است که در آن پیوندهای زنجیره ای آلفا 1 و 4 ستونی از واحدهای گلوکز و شاخه های فرعی با پیوند آلفا 1و6 را تشکیل داده اند.نشاسته در مولکول به عنوان انرژی ذخیره می شود.منابع نشاسته در بیشتر میوه ها ،غلات و غدهه های گیاهی (سیب زمینی) یافت می شود. چهار منبع عمده نشاسته عبارتند از : ذرت، سیب زمینی، گندم و برنج

موارد استفاده نشاسته گندم :

صنایع غذایی : فرآورده های گوشتی، تولید گلوکز، فرآورده های لبنی ، سس های خوراکی ، فالوده ،  بستنی ، کیک و شیرینی و  شکلات.

صنایع نساجی و صنعتی : کاغذ سازی، کارتن سازی، صنایع چسب سازی، آهار

صنایع دیگر: صنایع دارویی، پتروشیمی،نفت و ساختمانی و آرایشی